Saina o le a taumafai e ausia le "carbon neutrality" i le 2060

I le aso 22 o Setema, 2020, i le felafolafoaiga lautele o le 75th UN General Assembly, na fautuaina ai e le Peresetene Saina o Xi Jinping e faapea o Saina o le a taumafai e ausia le "carbon neutrality" i le 2060, faatasi ai ma le Failautusi Aoao o Xi Jinping i le tumutumu o le tau, ma le Fifth Plenary. O le Fonotaga a le 19th CPC Central Economic Work Conference na faia ai fuafuaga talafeagai mo galuega.I le avea ai ma se tasi o itulagi o loʻo i ai le tele o le faʻaaogaina o le malosi, o Saina i Matu e tali atu ma le malosi i le valaau a le setete, suʻesuʻeina faiga faʻavae loloto, ma faia se sao i le "carbon peak and carbon neutral".

O le 2021 North China Smart Energy Expo o loʻo faʻatulagaina ia Iulai 30 ia Aukuso 1,2021, faʻatasi ai ma se nofoaga faʻamoemoeina o 20000-26000 sikuea mita, 450 faʻaaliga ma se au maimoa faʻapolofesa o 26000. I le taimi lava e tasi, o le Expo o le a faia se North North. Saina Forum Conference ma le autu o le atinaʻeina i le lumanaʻi o le malosi atamai i lalo o le sini o le "double carbon".Matou te tuuto atu i le fausiaina o le North China Smart Energy Expo i totonu o Saina i Matu

Brand Energy Exhibition, tuʻuina atu avanoa ma faʻavae mo pisinisi e ulufale ai i le maketi i Matu Saina

Atina'e sini ma galuega a le Fuafuaga Lona 14 o le Lima Tausaga: fa'atulaga ma fa'atino le maualuga o le kaponi, kaponi medium ma le vaeluaga ma le umi o fuafuaga, ma lagolago 'a'ai ma itumalo e taulamua i le ausiaina o tumutumuga pe a fa'ataga tulaga.O le a matou faʻatinoina galuega faʻamataʻu fanua lapopoa, faʻalauiloaina le fausiaina o se faʻasao faʻale-natura faiga faʻasao, ma fausia se nofoaga faʻataʻitaʻiga mo le fausiaina o le siʻosiʻomaga i Saihanba.Matou

o le a faʻamalosia le faʻaogaina lelei o punaoa, ma faʻavae ma faʻaleleia le faiga o aia tatau mo meatotino mo aseta faʻanatura ma se faiga mo le iloa o le tau o oloa tau siʻosiʻomaga.
2021: Fa'alauiloa le maualuga o le kaponi ma le kaponi le tutusa.Fa'atupu fuafuaga fa'atino a le itumalo, fa'aleleia le "fa'aluaina" faiga o le taumafaina malosi, fa'aleleia le gafatia o le fa'aogaina o meaola fa'anatura, fa'alauteleina le fefa'ataua'iga o le carbon sink, fa'avaveina le fausiaina o le koale, fa'atino le suiga maualalo o le carbon o alamanuia autu, fa'avaveina le atina'e. o le malosi mama, photoelectric, matagi malosi ma isi malosiaga faʻafouina faʻapipiʻiina e sili atu i le 6 miliona kilowatts, o le GDP o le carbon dioxide emissions pa'ū i le 4.2%.

tala fou

O le a auai le kamupani i le North China Smart Energy Expo ma faia ni lauga taua


Taimi meli: Iul-05-2021