Na pa'u'u mea mata mo le la

信图片_20211210165730信图片_20211210165730 信图片_20211210170037 信图片_20211210170044

Ina ua maeʻa le tolu vaiaso sosoo o le mautu, o le tau o mea silikoni na faʻaalia le sili atu ona paʻu i le tausaga, o le tau o le tui tioata tasi ma le tioata tioata tasi na pa'ū i luga atu o le 3% masina i le masina, ma o loʻo faʻatupulaia le manaʻoga faʻapipiʻi i lalo. !
Ina ua maeʻa le mea i luga o le silicon mea ma le silicon wafer tau tipi, o le tau vaega na pa'ū i lalo ifo o le 2 yuan mo le watts e tasi. E tusa ai ma le tele o maketi o loʻo faʻaalia ai o le tau o loʻo i ai nei o le tasi watt e tusa ma le 1.9 yuan, ma i le aso 8 o Tesema, i le sui manumalo. o le poloketi faʻatauga o le photovoltaic module i le 2021, o le tau o le 1.84 yuan / W ua faʻaalia.

I le aso 1 o Tesema, i le 6th Photovoltaic Innovation Conference 2021 na talimalo ai le Photovoltaic Industry Network, na saunoa ai Zhang Xiaobin, sui peresitene pule o le Shandong Solar Energy Industry Association, e faapea, faatasi ai ma le tatalaina o le gaosiga o le gaosiga o le silicon, o tau o vaega o le a faasolosolo malie ona toe foi mai, ma le le lava. ole inverter ole a faaitiitia.Na ia valoia o le aofaʻi o le gafatia faʻapipiʻi o le a matua faʻateleina i le 2022! Faatasi ai ma le faʻatinoga o le toe fuataʻiina o le eletise, o galuega faʻapisinisi ma pisinisi ua avea ma nofoaga vevela.
I le aso 11 o Oketopa, na tuuina atu ai e le Komisi o Atinae ma Toefuataiga a le Atunuu se Faasilasilaga e uiga i le Faalautele atili o le Toefuataiga o le Maketi o le gaosiga o le malosi o le koale, faalēaogāina le tau o le faatauina atu o fale gaosi oloa ma pisinisi, lea o le a fesuisuiai ma le tau o le koale. .E mafai e tagata fa'apisinisi ma pisinisi ona filifili e ulufale i le maketi o le eletise ma fa'atau sa'o mai le eletise mai le gaosiga o le eletise po'o le fa'atau atu kamupani. mo fale gaosi oloa ma tagata fa'atau pisinisi ia Tesema 2021, ma toetoe lava o avanoa fa'afefeteina uma o tau o le eletise i taimi maualuga ma itula fa'atuputele na fa'atupula'ia.
Faatasi ai ma le siʻitia o tau o le eletise ma pisinisi, na amata ai ona faʻatupulaʻia le gaosiga o poloketi photovoltaic tufatufaina.O loʻo vaʻaia i le taimi o le 14th Five-Year Plan period, faatasi ai ma le lagolago a le faʻalauiloaina ma le toe fuataʻiina o tau o le eletise a le itumalo atoa, ua oʻo mai le vaitau auro o le tufatufaina atu o photovoltaic!
Mo atinaʻe i alamanuia faʻaaogaina maualuga, e tusa ai ma tulafono faatonutonu o loʻo i ai nei, o le tau o le eletise o loʻo faʻatauina e pisinisi eletise eletise e tatau ona 1.5 taimi le tau o le faʻatauga o le eletise a isi tagata faʻaoga. pisinisi, ma le tau o le eletise o pisinisi e faʻaaogaina le malosi o loʻo faʻatupulaia.E fai si taugofie le filifili e teu fa'afaigaluega ma fa'apipi'i fa'asoa photovoltaic mo le fa'aoga fa'afuase'i.
I le itu i sasae o Saina, e pei o le Shandong Province, Hebei Province, Beijing City, Jiangsu Province ma isi nofoaga, e fai si tele o pisinisi o loʻo galulue i le gaosiga, pisinisi e tele fale gaosimea, mamafa tele i le faʻaitiitia o le faʻaitiitia, ma le naunau e teu faʻafaigaluega i le faʻapipiʻiina o le tufatufaina photovoltaic o le a sili atu le malosi.

Mai le vaaiga faapisinisi, pisinisi tetele ma falegaosimea, supamaketi filifili, ma pisinisi tumaoti uma e maua ai le lelei i punaoa taualuga.O le tele o nei kamupani o tagata faatau tetele, ma o le faaaogaina talafeagai o le malosi o le taualuga o le a avea ma se aseta tele. o aia tatau o fale o lenei ituaiga o pisinisi e mafai ona oʻo atu i le faʻaaogaina o le sili atu i le 20 tausaga, lea e sili atu ona talafeagai mo le atinaʻeina o megawatt poʻo le tele o fale eletise taualuga, lea e le gata ina foia ai le faʻafitauli o le eletise mo atinaʻe, ae faia ai foi se tele le sao i manuia lautele, tamaoaiga ma le puipuiga o le siosiomaga.
Alamanuia ma pisinisi taualuga e matua talafeagai mo le faʻapipiʻiina o fale eletise photovoltaic, e masani lava ona atagia i vaega nei:
1. E tele fale gaosi oloa ma pisinisi, o se punaoa tele le aoga a le kamupani! E mafai ona atiaʻe ma faʻaaogaina e tuʻuina atu ai i pisinisi se tele auala e faʻateleina ai a latou tupe maua, ma e maualuga le tupe maua a le fale eletise photovoltaic.
2. E tele le fa'aaogaina o le eletise fa'apisinisi ma pisinisi, ma e taugata fo'i le tau o le eletise.A maeʻa le faʻapipiʻiina o nofoaga eletise, e mafai e tagata faʻapisinisi ma pisinisi ona faʻaogaina le gaosiga o le eletise o fale eletise photovoltaic e faʻaitiitia ai le tau eletise o pisinisi.E le gata i lea, e mafai fo'i ona latou fa'aogaina le fa'aogaina fa'afuase'i o le eletise fa'asili e fa'atau atu ai le eletise o totoe i le atunu'u ma maua ai se tupe mama.
3. O loʻo faʻamalosia malosi e le setete le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia, ma o le tele o pisinisi o loʻo feagai ma le mamafa mai le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga.O le faʻapipiʻiina o fale eletise photovoltaic e mafai ona faʻaitiitia ai le carbon emissions, aumaia le taʻutaʻua o atinaʻe lanu meamata i atinaʻe, faʻaleleia le aʻafiaga o atinaʻe ma faʻaleleia a latou ata faʻapitoa, se kata maualuga igoa igoa, aisea e le?
4. O nisi o taulaga tau tamaoaiga o loʻo i ai le tele o le eletise, e mafua ai le le lava o le eletise! O le faʻapipiʻiina o fale eletise photovoltaic e mafai ona faʻaitiitia ai le vevesi o le eletise ma faʻaitiitia ai le mamafa o le eletise.
5. Faʻamalamalama lelei, o le fale gaosi oloa ma pisinisi e masani ona mamao ese mai nofoaga e nonofo ai, e le o poloka le malamalama o loʻo siomia ai, ma e maualuga le gaosiga o le eletise!
6. E malosi ma fa'alelei le taualuga.O le tufatufaina atu o le photovoltaic power generation system ua fausia i luga o le taualuga o fale gaosi oloa ma pisinisi e le gata o le a le faʻaumatia ai le fausaga o le taualuga, ae mafai foi ona faʻaitiitia lelei le susulu o le la i luga o le taualuga, faʻaleagaina o le timu, ma faʻateleina le ola tautua o le taualuga.


Taimi meli: Tes-10-2021